Mormors Tentakel

Den første af de noveller jeg har fået trykt i Knud Larns Science Fiction Fanzine: Mormors Tentakel.

Forudsætningen er enkel (men meget dansk skulle jeg mene): Krigen mod rumvæsenerne har været der; og den blev kæmpet mellem jordboerne selv. Nu er freden kommet og genopbygningen skal igang – hvad skal der så ske med dem, der blev overtaget af de udenjordiske, og hvordan skal de blive integreret i det danske samfund igen. Og hvem skal gøre det?

Læs uddraget her. Og en glad anmeldelse af Janus Andersen her. Hvor novellen beskrives sådan her:

Jesper Rugård Jensens ”Mormors tentakel”, derimod, er måske ikke så teknisk veludført, men vinder stort på underholdningsværdi. Mormor vender hjem efter krigen, men beklageligvis har hun været i fjendens hænder. Og da fjenden er Arcturanerne, betyder det store omvæltninger for den lille, danske familie.

Se nummeret her:  Knud Larns Fanzine

Leave a Reply