Dystre Danmark

Jeg fik en novelle med i Dystre Danmark og har længe gået og ventet på at hele antologien kom ud. Endelig i slutningen af august fik jeg så bogen i hænderne (til Fantasticon 2009), og jeg synes resultatet er godt. En række danske horrorfortællinger – hvor min er den absolut korteste – der alle sammen er velskrevne og også lykkedes med at sætte en stemning af ubehag.

Dystre Danmarks meget seje forside

Novellen har titlen “En kort historie om en mand…”, og den er nok mest en blanding mellem en allegori, lidt science fiction, noget eksistentialistisk horror og en slump absurdisme – eller også er den bare fjollet. Det er historien er om en mand, der bliver skuffet i sit møde med livet, og føler sig fremmedgjort – og det gør vi vel alle – men han gør noget ved det.

Et udsnit kan læses på forlaget H. Harksens Productions  hjemmeside.

En positiv anmeldelse fra Metrord.dk siger følgende:

Næste novelle er af Jesper Rugård Jensen og er en ret velformuleret sansenovelle om kropslig fremmedgjorthed. Den fungerer glimrende og har endog en slags sarkasme over sig, især mht. emnevalg.

Leave a Reply