Manden i månen, nu på papir

Denne her er fra omkring 2006 og skrevet til Knud Larn Science Fiction konkurrence. Denne her gang med temaet: danskere på månen. Jeg sendte hovedpersonen Cilla afsted, først var hun en del af et reality show på månen. Ideen bag var konceptet “du kan ingenting, derfor sætter vi dig i en situation, du slet ikke kan overskue”. Men den del af ideen blev langsomt slebet væk, og til sidst var der kun Cillas vage fornemmelse af at være overflødig tilbage. Til gengæld fik jeg så introduceret en nanoficeret stjernevandrer, en magnotron og strandunderholdning på måneoverfladen. Det var egentlig en historie, som jeg gerne ville have skrevet længere, men længdekravene var ret skrappe på det punkt (mener jeg at huske).

Et uddrag kan læses her:

Et eksemplar af tidsskriftet kan købes af Knud Larn og der er en del rigtig gode noveller i. Specielt kan vindernovellen anbefales.

Leave a Reply