Fuld Assimilation

Nyeste nummer af Novum (nr 98 – 2010)  indeholder en ganske bitte novelle – skrevet af mig. Det er en meget kort ting på kun 1100 ord – tæt på flash fiction grænsen. Novellen er en alien invasion af den klassiske slags, en bodysnatcher klon, hvis man kan sige sådan. Der ligger mange klassikere og lurer bag den og novellen er et forsøg på at hylde de mange invasionshistorier jeg har læst gennem tiden, hvor jorden reddes i sidste øjeblik af en eller anden mindre detalje;  Mest kendt er nok: H.G. Wells War of the Worlds, men også mange andre, som f.eks. denne af Asimov, jeg genlæste for nylig: Green Patches. Min mindre detalje, der redder jorden er nok typisk dansk; Ingen bakterier eller højspænding her.

Novum 98

Novum 98

Novellen kan som sagt findes i Novum fra Science Fiction Cirklen og et uddrag (ganske langt!) kan findes her.

Leave a Reply